Buitengewoon
11 juli 2020
Onze nieuwe tuin!
11 juli 2020

De wereld rond

Het is alweer zo ver, zomervakantie! Dit jaar hebben wij onze eigen Puk een lange vakantie gegund. Puk gaat namelijk in 6 weken de wereld rond. Met zijn paspoort, zwembroek, zonnebrand en zomerkleren in zijn koffer, stapt hij zondag op het vliegtuig. Puk bezoekt, de komende 6 weken, iedere week een ander land.

Te beginnen bij Spanje, daarna vliegt hij door naar Marokko. Na een weekje Marokko gaat Puk eens kijken hoe de hamburgers in Amerika smaken. Vanuit Amerika pakt Puk een lange vlucht naar China, om na een weekje weer verder te vliegen naar Turkije. Puk eindigt met pizza en pasta in het mooie Italië en dan is de zomervakantie alweer voorbij en vergezeld hij ons weer op het kinderdagverblijf.

Wat kunnen jullie verwachten van dit thema:
Natuurlijk wil Puk ons graag op de hoogte houden en zal hij ons wekelijks een ansichtkaart sturen vanuit het land waar hij op dat moment is. Om de kinderen kennis te laten maken met deze landen, gaan we knutselen, eten en lekkernijen proeven en besteden we aandacht aan de verschillende talen in ieder land. Wie weet kunnen de kinderen straks wel in het Spaans en Chinees tellen 😉

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen dat de kinderen er net zo van zullen genieten als dat wij doen.
Mochten jullie thuis nog enkele souvenirs hebben van bovenstaande landen, zijn deze meer dan welkom bij ons!

Aanmelden